Onbekend (schot)

D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse J

8 oktober 2011 11:45

Boeimeer D1 - D1

De jongens van de D1 moesten uit spelen tegen Boeimeer D1 uit Breda. Na het verlies verleden week tegen Jeka moest hier gewonnen worden om aansluiting met de koploper in de poule te behouden. De eerste 10 minuten lopen wat stroef. Balverlies en onzuivere passing. Het was nog niet wat het moet zijn. Stef krijgt wel een mooie kopkans om te scoren uit een vrije trap die door Quinten in de 16 wordt gelegd. De keeper red uitstekend. Ook Boeimeer krijgt een grote kans om te scoren maar schiet net naast. Dan een aanval over rechts. Tom vE speelt Niels aan die goed doorloopt naar de buitenkant en de bal knap voorgeeft op Stef die hem binnenschiet: 0-1. Dan een afvallende bal die uit het strafschopgebied van Boeimeer terugkomt en door Tom vE hard in de kruising wordt binnengeschoten: 0-2. Het loopt wat beter en de kansen komen. Aaron die de bal goed in de loop meeneemt gaat alleen op de keeper af en scoort beheerst de 0-3. De 2de helft heeft Boeimeer het zichtbaar moeilijk. Ze zijn niet meer in staat om bij de goal van Sebastian te geraken. Dit komt mede door het zeer goede verdedigen van Pascal, Wessel en Rick die kort op de man dekken. Made weet nog 2 keer te scoren deze helft. Stef speelt de bal onzelfzuchtig 2 keer goed op Niels die ze er keurig inschiet. Complimenten voor het gehele team wat met de week beter en beter wordt. Blijf zo doorgaan Madese Boys D1.