Mannen Zondag standaard, 1, 2e klasse E

16 oktober 2011 14:30

Voogt, M.J.

Nederlaag Madese Boys 1 tegen Moerse Boys

In de thuiswedstrijd tegen Moerse Boys kwam Madese Boys over de gehele wedstrijd net iets te kort om de punten in Made te houden. De eerste 15 minuten waren redelijk gelijkopgaand. Hierna namen de gasten steeds meer het heft in handen. Dit resulteerde in de 25e minuut in een 0-1 stand.  Bij Madese Boys volgde een periode met veel balverlies en slechte passes. In de 37e minuut de eerste serieuze aanval op het doel van de ploeg uit Klein Zundert. Een goede combinatie kon door Aron van Bragt net niet tot een doelpunt worden omgezet. Kort hierna een uithaal van Joost Jansen rakelings naast. In de laatste minuut voor het rustsignaal ’n verwoestende uithaal van Nicky den Reijer, maar ook dit zonder succes. Zijn pegel vanaf de 16 meter werd door de goalie prima uit het doel geranseld.

De 2e helft een energiek startend Madese Boys, maar verder dan de 16 meter kwamen de rood-witten niet. In de 63e minuut kreeg de rechterspits van Moerse Boys alle vrijheid op te rukken en zijn vrije doortocht rondde hij af, 0-2. De strijd lijkt gestreden totdat ’n spaarzame aanval in de 80e minuut door Geert Neefs beheerst wordt binnengeschoten, 1-2. Madese Boys gelooft er weer in maar echt gevaarlijk wordt het pas in de allerlaatste seconde. Een prima pass van Dennis Marijnissen bereikt Kevin Bakx en op diens voorzet komt Joost Jansen net een teenlengte tekort om de 2-2 binnen te tikken. Direct hierna klinkt het eindsignaal en verliest Madese Boys kostbare punten.

Volgende week volgt een bekerwedstrijd tegen Irene’58. Deze thuiswedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 25 oktober, aanvang 20:00 uur