72'

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

15 oktober 2011 13:00

Madese Boys ZA3 komt met kater terug uit Roosendaal
En dan bedoelen we niet dat we onderweg een katje hebben gevonden maar meer in de zin van een K..-gevoel. Na een positief bedoelde speech van een van de coaches was het team toch wel gemotiveerd om nu eindelijk eens wat puntjes te gaan “pakken”. DVO’60 uit Roosendaal stond onder ons team in de klassering dus een overwinning moest mogelijk zijn. Na ongeveer drie minuten lieten we ons compleet verrassen en lag de bal in het netje achter Sander (eh..sorry Jochem).
Hoewel er aardig gespeeld werd kwamen we toch niet in ons spel en werd het zelfs 2-0. Gelukkig was er de rust en konden we alles even op een rijtje zetten. In de kleedkamer werden even wat pittige woorden gewisseld wat o.a. resulteerde in een aantal vervangingen. Gelukkig had Ruud ook net op tijd het DVO terrein gevonden zodat we aanvallend konden beginnen aan de tweede helft.
Bart scoorde met het hoofd de “anschlusstreffer” en we zagen het weer helemaal zitten. Helaas kregen we nog een ongelukkig doelpunt tegen zodat we weer op zoek moesten naar het volgende “anschlusstor”. In de 72e minuut werd deze dan ook gemaakt door Pieter en mochten we nog even hopen op een puntje. Helaas mocht dit niet zo zijn en kwamen we zonder puntjes terug op sportpark de Schietberg. O ja, ook het (erotisch getinte) balletje gehakt was deze week niet “top”; ondanks de inbreng van Esther scoorde het dan ook niet hoger dan een 5,3. Volgende week kunnen we allemaal genieten van een weekendje vrij en gaan we proberen toch de neuzen weer dezelfde richting op te krijgen. Volgende wedstrijd zaterdag 29 oktober Madese Boys ZA3 – TVC Breda 5 aanvang 14.30 uur