Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Update vacature voor een nieuwe voorzitter

11 april 2021 13:45

JvF

Beste leden en vrijwilligers van Madese Boys,

Zoals wij al eerder hebben gemeld heeft Carel Rademakers aangegeven dat hij na de algemene ledenvergadering in oktober, gaat stoppen als voorzitter van Madese Boys. We zijn dus op zoek naar een nieuwe voorzitter en tot op heden heeft niemand zich aangemeld voor deze functie. Ook hebben we geen tips ontvangen om personen hiervoor te benaderen.

Kandidaat voorzitterschap

Binnen het bestuur is onze penningmeester Anton Vissers bereid gevonden om zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap. Indien er zich geen andere kandidaten meer melden en de leden akkoord gaan tijdens de Algemene Ledenvergadering op 11 oktober a.s. met de benoeming van Anton Vissers tot voorzitter van onze vereniging, dan ontstaat er een vacature voor de functie van penningmeester.

Heb je belangstelling voor deze functie? Neem dan contact op met Carel Rademakers, tel. 06-22121386. Of stuur een e-mail naar voorzitter@madeseboys.nl

 

Vacature kandidaat penningmeester

Vooruitlopend op de eventuele benoeming van Anton Vissers als voorzitter is het bestuur nu al op zoek naar een (kandidaat) penningmeester M/V.

Als penningmeester maak je deel uit van het dagelijks bestuur van Madese Boys. Een financiële achtergrond is natuurlijk altijd handig, maar niet persé noodzakelijk. Het belangrijkste is dat een penningmeester plezier heeft in het omgaan met cijfers en zich verbonden voelt en betrokken is bij Madese Boys. De complete vacature kun je hier lezen. 

Heb je belangstelling voor deze functie? Neem dan contact op met Anton Vissers, tel. 06-22850944. Of stuur een e-mail naar penningmeester@madeseboys.nl

 

Wil je meer informatie, dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Anton Vissers, Carel Rademakers of Jan van Fessem.

 

Met vriendelijk sportgroeten,

Bestuur Madese Boys

Bron: HB
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!