Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Agenda


Activiteiten in deze categorie op 07 oktober:

FIFA 23 event Madese Boys (alle leeftijden)

Wie wint de FIFA 23 event van Madese Boys? 

Op vrijdagavond 7 oktober organiseert Madese Boys de 4de editie van het Champions League FIFA gametoernooi voor ALLE leeftijdscategorieën in het clubhuis van Madese Boys. 

We spelen dit FIFA Toernooi op de Playstation 4 en het toernooi start om 18.00 uur. Tijdens het FIFA Toernooi wordt 2:2 gespeeld, dus het is belangrijk dat jij en je teamgenoot goed ingespeeld zijn op elkaar. Zorg dat je uiterlijk 17.45 uur aanwezig bent, want voordat we starten met het toernooi, krijgt iedereen een speelnummer. Via de loting wordt je ingedeeld op het scorebord. Vervolgens barst de strijd los! Eindig je bij de eerste twee, dan mag je deelnemen aan de finalewedstrijden. Als een echte FIFA koning moet je dan de zenuwen in bedwang houden, om uiteindelijk de winnaar te worden. Verwachte eindtijd is 22.00 uur. 

Kosten
De kosten bedragen € 5 p.p. incl. drankje en een zakje chips

Deelnemen
Deelnemen kan alleen door een e-mail te sturen naar aktiviteitencommissie@madeseboys.nl. Vermeldt hierbij jouw naam en het team waarin je speelt. Je kunt jezelf alleen aanmelden (dan delen wij je in) of samen met een andere speler/leider/trainer van Madese Boys waarmee je een team wil vormen die avond. 

Aanmelden kan tot 3 oktober. Betalen kan gewoon bij binnenkomst. Let op!

Er is maximaal plaats voor 40 teams (80 deelnemers), dus VOL = VOL!


  • 7 oktober 2022 18:00 - 7 oktober 2022 22:00
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!