Kerstzaalvoetbaltoernooi 2023 - Madese Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Kerstzaalvoetbaltoernooi 2023

1 november 2023 14:45

MH

Dit jaar organiseert Madese Boys weer het kerstzaalvoetbaltoernooi voor alle leden. Op vrijdag 29 & zaterdag 30 december 2023 van 09:00 tot 17:00 uur kun je met jouw team deelnemen in de Amerhal!

Programma:
29 december - O15 t/m senioren
30 december - Opstart t/m O14

toernooi-3.png


Hoe kun je deelnemen?
Je moet je per team opgeven om deel te nemen aan het kerstzaalvoetbaltoernooi. De leider van je voetbalteam verzamelt de namen die willen deelnemen. Als alle spelers zich hebben opgegeven bij hun huidige leider dan stuurt de leider een mail naar activiteitencommissie@madeseboys.nl en meld de spelers aan. Graag per team ook een leider opgeven.

De teamindelingen vanaf het opstartteam tot aan de JO17/MO20 worden gemaakt door Madese Boys. De O19 t/m de senioren moeten zelf een team maken en deze vervolgens opgeven via activiteitencommissie@madeseboys.nl.

Wanneer het team compleet is stuurt de teamleider een mail naar activiteitencommissie@madeseboys.nl en meld daar zijn/haar team aan. Vermeld hierbij de voor- en achternaam, en het team van de spelers/speelsters.

Aanmelden kan tot woensdag 20 december 2023. Exacte tijden en indelingen zullen worden gemaakt aan de hand van de aanmeldingen per categorie.

Contactpersoon voor het kerstzaalvoetbaltoernooi is Mitchel van Leent (06-55970034).


Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt €5,- per persoon. Dit is voor deelname aan het Kerstzaalvoetbaltoernooi, één consumptie en een zakje chips. 

De teamleider kan het inschrijfgeld in de bestuurskamer bij Madese Boys afgeven. Graag een lijstje hieraan toevoegen met de namen wie er betaald hebben. Wanneer de winterstop al is begonnen kan het inschrijfgeld afgegeven worden bij Mitchel van Leent. Hiervoor kun je contact met hem opnemen via 06-55970034.

Bron: Activiteitencommissie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!