Supporters Club: Terugblik seizoen 2022-2023 - Madese Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Supporters Club: Terugblik seizoen 2022-2023

9 september 2023 16:00

Bart van der Ven

Dankzij de financiƫle steun van onze leden en de Supporters Club kijkt Madese Boys tevreden terug op het gezellige en feestelijke seizoen van 2022-2023.

Supporters Club - Hart voor Madese Boys - is in 2015 opgericht om de vereniging financieel te steunen daar waar de normale club inkomsten niet volstaan. Een zeer belangrijke voorwaarde voor deze steun is dat de gehele vereniging hier baat bij moet hebben. Zo sponsoren wij nooit één bepaalde groep, maar is onze steun altijd verenigingsbreed. 

Afgelopen seizoen heeft de Supporters Club 2x mee betaald aan de enorme spandoeken die de Kan10Side gemaakt heeft voor de ballenvangers achter de goals van het hoofdveld. Ook hebben we het spandoek met teamfoto’s bij de kleedkamers, de Jubileumboeken en dartborden in de kantine mede gesponsord. 

WhatsApp_Image_2023-09-09_at_16.01.52.jpeg

Daarnaast hebben we al best een mooi bedrag op onze spaarrekening staan. Aan het begin van seizoen '22-'23 zijn we met het bestuur in gesprek geweest om met dit bedrag een gedeelte van de nieuwe kantine inventaris te sponsoren. Helaas heeft de verbouwing een jaartje vertraging opgelopen maar wat in het vat zit verzuurt niet! 

Via deze weg willen we de leden van de Supporters Club bedanken voor de financiële steun en hopen we er weer een mooi nieuw seizoen van te maken! 

Spreekt de Supporters Club jou ook aan, of heb je ideeën om onze prachtige vereniging nog mooier te maken, laat dit dan weten aan een van onderstaande personen. 

Met sportieve groet,
Jan Kwaaitaal , Richard van Dinteren, Jack van Dijk en Bart van der Ven
Bron: Supportersclub
Delen

Lees meer over:
Supportersclub

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!