Interne voetbalschool Madese Boys op 15 september van start! - Madese Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Interne voetbalschool Madese Boys op 15 september van start!

3 september 2023 12:15


Eén van de nieuwe ontwikkelingen binnen de jeugdafdeling van Madese Boys is het opstarten van een interne voetbalschool onder leiding van Paul van Dijk. Op vrijdagavond 15 september 2023 gaat de interne voetbalschool van start. Gemotiveerde kinderen, die zichzelf verder willen ontwikkelen, kunnen gratis gebruik maken van een extra trainingsmoment. Geef je nu op via de trainer of leider van jouw team!

Binnen de jeugdafdeling van Madese Boys zijn dit seizoen een aantal nieuwe ontwikkelingen ontstaan met als doel het spelplezier en het niveau van onze jeugdleden verder omhoog te brengen. Wij gaan deze ontwikkelingen de komende weken stap voor stap met onze (jeugd)leden doornemen.

Eén van die ontwikkelingen is het opstarten van een interne voetbalschool onder leiding van Paul van Dijk. Paul heeft de gehele jeugdopleiding van NAC doorlopen en is de afgelopen 12 jaar hoofdtrainer geweest van diverse amateurclubs in de regio en is medeoprichter van FC Mini. Daarnaast is Paul UEFA B gecertificeerd en werkzaam als docent binnen het onderwijs. Met deze achtergrond hebben wij alle vertrouwen dat Paul onze jeugdspelers verder kan helpen in hun ontwikkeling.

Op vrijdagavond kunnen gemotiveerde kinderen, die zichzelf verder willen ontwikkelen, gebruik maken van een extra trainingsmoment. Doel van deze training is voornamelijk de techniek en motoriek van kinderen te stimuleren. Baas zijn over de bal, het maken van acties en het verbeteren van je snelheid, het komt allemaal aan bod!

De trainingen worden gegeven in 2 blokken. Het 1e blok gaat van start om 18.30 tot 19.15 uur en het 2e blok gaat van start om 19.15 uur tot 20.00 uur. Voor het 1e blok zijn tot aan de herfstvakantie kinderen van de JO7 en JO8 welkom, voor de JO9 is het 2e blok gereserveerd. Na de herfstvakantie worden ook de JO11 en JO13 uitgenodigd.

Heeft uw kind interesse om deel te nemen aan deze trainingen, die kosteloos aangeboden worden door Madese Boys, geef dit dan door aan de trainer of leider van zijn/haar team. Zij inventariseren de aanmeldingen en delen verdere informatie met de kinderen.

Op naar een mooi, nieuw initiatief!