Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Madese Boys drie extra gediplomeerde scheidsrechters rijker

27 juni 2022 19:45

Boris van Zomeren

Madese Boys feliciteert en verwelkomt drie extra gediplomeerde scheidsrechters: Patrick Lapien, Jarno van Dongen en Raine van der Schaaf.

Alle drie hebben zin om in het nieuwe seizoen het geleerde verder in de praktijk te gaan brengen.

Natuurlijk is het zo dat de deelnemers het zelf hebben gedaan. Boris van Zomeren, voorzitter van de scheidsrechterscommissie Madese Boys; “Ik wil echter alle spelers en leiders bedanken dat ze open staan voor cursisten en dat ze ook zo nu en dan hebben geholpen door opbouwende terugkoppeling te geven. Zelf als begeleider heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren. Speciale dank gaat uit naar de oud scheidsrechters Harry van Bakel en Kees van der Westen die me de afgelopen maanden hebben geholpen in de begeleiding van het ‘aanstormend talent’.”

Heb je zelf belangstelling om te gaan fluiten of wil je meer weten? Neem via onze website contact op met Boris van Zomeren of vraag eens na bij één van de scheidsrechters. De cursus zelf is niet moeilijk. Het vergt zelfstudie van de regels en -misschien wel het meest lastige- het goed volgen en beoordelen van jezelf. Dat zullen alle cursisten moeten blijven doen. Meters maken, meters maken en meters maken. Elke wedstrijd is anders.

IMG_3802.jpg

Bron: Boris van Zomeren
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!