Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Madese Boys Opsteker 2022 voor Jolanda Meeus

7 mei 2022 20:00


Op zaterdagavond 7 mei heeft Jolanda Meeus, tijdens de gezellige vrijwilligersavond, de ‘dikverdiende’ Madese Boys opsteker 2022 ontvangen.


De Vrijwilligersavond bij Madese Boys is een feestavond, die door het verenigingsbestuur wordt aangeboden aan alle vrijwilligers binnen onze vereniging om zo deze personen te bedanken voor hun inzet. Tijdens deze avond vindt traditiegetrouw ook de uitreiking van de Madese Boys opsteker plaats.

 

De Madese Boys opsteker is een onderscheiding, die wordt verleend als blijk van waardering voor iemand die grote verdiensten heeft voor onze vereniging gedurende een langere periode.  Bij Madese Boys zijn er een groot aantal vrijwilligers, die geheel belangeloos hun vrije tijd opofferen om de vereniging draaiende te houden. Zonder de inzet van al deze vrijwilligers zou dat onmogelijk zijn en eigenlijk verdient iedere vrijwilliger een prijs, maar de Madese Boys Opsteker kan jaarlijks slechts aan één man of vrouw worden uitgereikt.

 

Sinds 1989 wordt deze onderscheiding uitgereikt en dat is dit jaar voor de 33e maal. De toekenning van de opsteker van Madese boys wordt bepaald door een “geheime” commissie. Op de lijst van winnaars staan tot op heden 29 heren en 3 dames. De winnaars waren in chronologische volgorde: Jan van de Korput, Tonnie Marijnissen, Jan Kwaaitaal, Rian Vissers, Piet Verkooijen, Peter de Bruijn, Ad van den Elshout, Luc Ligtvoet, Jac Kwaaitaal, Jan Vissers, Dien van Gils, Peter Roelen, Bert Ligtvoet, Ad Ligtvoet, Winy Broeders, Jaap van Dijk, Hubert de Bruijn, Cees Ligtvoet, Bart van Dongen, Cees Bossers, Piet van Oosterhout, Jack van Dijk, Jan van Fessem, Arie Huygen, Jack van Dalen, Henk Akkermans, Carel Rademakers, Dorien van Strien, Edwin Rombouts, Kees van der Westen, Leo Marijnissen en Richard van Dinteren.

 

De winnaar van 2022 is iemand, die zeker niet misstaat in dit illustere rijtje.

Nadat haar oudste zoon al een paar jaar voetbalde bij onze club besloot zij haar carrière te starten in 2007 als trainster bij de Mini-3. Het team van haar jongste zoon. Dat heeft ze vol enthousiasme gedaan en al snel bleek dat zij nog veel meer kwaliteiten had die ze binnen Madese Boys kon tonen. Gedurende een hele lange periode heeft ze diverse vrijwilligerstaken uitgevoerd. Voorzitter algemene voetbalzaken, bestuurslid, voorzitter gedragscode commissie, lid van de commissie Respect en Sportiviteit, wedstrijdsecretaris jeugdteams, lid van de activiteiten commissie, trainster van het opstartteam en tal van andere dingen. Momenteel doet zij de ledenadministratie bij onze vereniging. Al vele jaren heeft zij een heel goed contact met Sinterklaas zodat de Sint en zijn Pieten onze vereniging, ons ieder jaar met een bezoek vereren en waardoor alle kinderen weer een fantastische avond beleven.

 

Een Clubvrouw “pur sang”. De winnaar van de Madese Boys opsteker 2022 is:

Jolanda.png

Jolanda Meeus

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!