Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Madese Boys Opsteker 2021 voor Richard van Dinteren

13 november 2021 19:30

Jan van Fessem

De Vrijwilligersavond bij Madese Boys is een feestavond, die door het verenigingsbestuur wordt aangeboden aan alle vrijwilligers binnen onze vereniging om zo deze personen te bedanken voor hun inzet. Tijdens deze avond vindt traditiegetrouw ook de uitreiking van de Madese Boys opsteker plaats.

UItreiking tijdens vrijwilligersavond
De vrijwilligersavond bij Madese Boys is een feestavond die door het verenigingsbestuur wordt aangeboden aan alle vrijwilligers binnen onze vereniging om zo deze personen te bedanken voor hun inzet. Tijdens deze avond vindt traditiegetrouw ook de uitreiking van de Madese Boys opsteker plaats.
 
Madese Boys opsteker
De Madese Boys opsteker is een onderscheiding die wordt verleend als blijk van waardering voor iemand die grote verdiensten heeft voor onze vereniging gedurende een langere periode.  Bij Madese Boys zijn er een groot aantal vrijwilligers, die geheel belangeloos hun vrije tijd opofferen om de vereniging draaiende te houden. Zonder de inzet van al deze vrijwilligers zou dat onmogelijk zijn en eigenlijk verdient iedere vrijwilliger een prijs, maar de Madese Boys Opsteker kan jaarlijks slechts aan één man of vrouw worden uitgereikt. 
 
 Sinds 1989 wordt deze onderscheiding uitgereikt en dat is dit jaar voor de 32e maal. De toekenning van de opsteker van Madese boys wordt bepaald door een “geheime” commissie. Op de lijst van winnaars staan tot op heden 28 heren en 3 dames. De winnaars waren in chronologische volgorde: Jan van de Korput, Tonnie Marijnissen, Jan Kwaaitaal, Rian Vissers, Piet Verkooijen, Peter de Bruijn, Ad van den Elshout, Luc Ligtvoet, Jac Kwaaitaal, Jan Vissers, Dien van Gils, Peter Roelen, Bert Ligtvoet, Ad Ligtvoet, Winy Broeders, Jaap van Dijk, Hubert de Bruijn, Cees Ligtvoet, Bart van Dongen, Cees Bossers, Piet van Oosterhout, Jack van Dijk, Jan van Fessem, Arie Huygen, Jack van Dalen, Henk Akkermans, Carel Rademakers, Dorien van Strien, Edwin Rombouts, Kees van der Westen en Leo Marijnissen.

Madese Boys opsteker 2021
Diegene die dit jaar de opsteker ontvangt is iemand die zeker niet misstaat in dit illustere rijtje. Hij heeft in zijn voetbalcarrière lange tijd in het eerste gevoetbald en is nog steeds actief als voetballer op het veld. Gedurende een hele lange periode heeft deze persoon diverse vrijwilligerstaken uitgevoerd. En momenteel zijn een aantal van deze taken nog steeds aan hem toevertrouwd. Het rijtje met taken; Coördinator TVZ, Bar vrijwilliger, Senioren Coördinator, Wedstrijd Secretaris Mannenselectie, Jeugdtrainer, Jeugdleider, Organisatie Supportersclub, Organisatie Madese Boys 90 jaar en lid activiteiten commissie.
 
Een Clubman “pur sang”. De Madese Boys opsteker 2021 is gaat naar Richard van Dinteren.

22.jpg
Bron: DB
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!