Hoofdsponsor (Ponton Made en REK Europe BV) verlengt sponsorcontract - Madese Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Hoofdsponsor (Ponton Made en REK Europe BV) verlengt sponsorcontract

3 maart 2023 21:15

Cees Bossers

Afgelopen dinsdag 27 februari heeft onze hoofdsponsor (PONTON Made en REK Europe BV) in een fijn gesprek met de voorzitter en een lid van de sponsorcommissie het sponsorcontract met onze vereniging weer voor een jaar verlengd.

De familie den Reijer is erg tevreden over de samenwerking met Madese Boys en heeft haar bewondering en respect uitgesproken over de inzet van de vele vrijwilligers binnen onze club.

Uiteraard doen deze berichten ons goed en zijn we blij dat deze inzet ook bij onze hoofdsponsor zo gewaardeerd wordt. Dus ook voor het seizoen 2023-2024 zijn we weer verzekerd van de steun van familie den Reijer die daarmee hun 9de seizoen in gaan. 


Hoofdsponsor_MB_NAC.JPG


Madese Boys - NAC Breda
Naast de sponsorbijdrage staat de familie altijd klaar om de club te ondersteunen met allerlei “hand- en span diensten” en mogen we natuurlijk de jaarlijkse wedstrijd tegen NAC Breda niet vergeten.

Dankzij het gebruik van de touringcar door NAC Breda komt het eerste elftal elk jaar weer graag richting de Schietberg voor het spelen van een oefenwedstrijd. Ook dit jaar staat deze wedstrijd begin juli weer op het programma. De definitieve datum is nog niet bekend.

sponsorbus.jpg

Bron: Cees Bossers
Delen

Lees meer over:
Hoofdsponsor Madese Boys - NAC Breda
Gerelateerde artikelen:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!