Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Ben Sportief & Toon Respect geven het voorbeeld > Bekijk de filmpjes >

5 maart 2020 17:00

CC/MvGV

Ken jij nog de mascottes Ben & Toon van de campagne Ben Sportief & Toon Respect?
Ben & Toon laten in een aantal filmpjes zien hoe iedereen - die betrokken is bij het voetbal - kan bijdragen aan een Positief Voetbalklimaat.Eerdere berichten: 

25 september: thema-/voorlichtingsavond sportiviteit en respect
Woensdagavond 25 september was er een thema-/voorlichtingsavond voor al onze leiders, trainers en coördinatoren waarbij sportiviteit en respect één van de hoofdonderwerpen zal zijn. Kortom, we informeren en bespreken met elkaar waar we kunnen verbeteren. Zijn we dan al klaar? Nee, natuurlijk niet vertelde de penningmeester van Madese Boys. “Belangrijk is elkaar toe te spreken als de grens van het toelaatbare overschreden wordt. Corrigeren mag, gecorrigeerd worden ook. Houdt het gezellig op en rond het veld. Dan is er na afloop altijd nog even tijd om met elkaar, onder het genot van een drankje, de wedstrijd te bespreken.”


21 september: Officiële aftrap campagne Ben Sportief & Toon Respect
Op zaterdag 21 september vond om 10.30 uur de officiële aftrap van de campagne Ben Sportief & Toon Respect in het kader van Positief Voetbalklimaat bij Madese Boys plaats. Penningmeester Anton Vissers nam het woord en vertelde over de campagne Ben Sportief & Toon Respect, dat specifiek gericht is op sportiviteit en respect, binnen en buiten het veld. Na de speech werden de mascottes Ben Sportief & Toon Respect door de Madese Boys pupillen onthuld en stonden alle teams, ouders en bezoekers vooraf aan de wedstrijd stil bij sportiviteit en respect waar we laten zien dat we ons gezamenlijk inzetten voor sportiviteit en respect op en rond de voetbalvelden. Ook sponsor Jumbo Hesselberth Made staat achter dit initiatief en sponsorde de aftrap met een verfrissend ijsje. Ook kregen alle teams op deze bijzondere dag een consumptiebon.

Bekijk de foto's van de onthulling en aftrap >Madese Boys wenst iedereen veel succes en een Sportieve en Respectvolle voetbalzaterdag toe. Meer informatie over de campagne lees je op onze website of bezoek de website van Ben Sportief & Toon Respect.


Campagne Ben Sportief en Toon Respect: Positief Voetbalklimaat
De campagne Ben Sportief en Toon Respect in het kader van Positief Voetbalklimaat is een initiatief van alle Bredase voetbalverenigingen waar Madese Boys bij aangesloten is. Dit weekend vinden er bij diverse Bredase voetbalclubs EN Madese Boys meerdere activiteiten plaats in het kader van het project Positief Voetbalklimaat Breda. Dit project is 5 jaar geleden gestart n.a.v. de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen tijdens een voetbalwedstrijd. Dit willen wij in Breda/Made natuurlijk nooit meemaken, maar wat wij wel willen is dat iedere voetballer, trainer, coach, scheidsrechter, supporter en vrijwilliger van de club op een sportieve, respectvolle en vooral positieve manier met onze mooie sport bezig is en er onwijs veel plezier aan beleeft. Iedereen die betrokken is bij het voetbal kan persoonlijk bijdragen aan een Positief Voetbalklimaat door ervoor te zorgen dat de jeugd, maar ook volwassenen volop plezier beleven aan het voetbalspelletje.

Enige jaren geleden heeft Madese Boys het besluit genomen om aan te sluiten bij OBA. Het Overlegorgaan Bredase Amateurvereniging. Bij het OBA is het idee ontstaan voor deze campagne. Op soms ludieke wijze spelers, ouders, leiders en trainers bewust maken van fout gedrag. Aftrapbijeenkomst voor Kaderleden

Op vrijdagavond 16 augustus was er een aftrapbijeenkomst in het clubhuis voor  alle kader betrokken teams (zowel jeugd als senioren) van onze vereniging. 

Onder leiding van Ad van Elshout werd de bijeenkomst geopend met een presentatie 'Door de bomen het bos zien'. Jan van Fessem gaf uitleg over Sportlink, de ledenadministratie en vertelde meer over handige hulpmiddelen die op de website voor leiders/trainers te vinden zijn. Boris van Zomeren vertelde namens de scheidsrechters meer over de indeling van de scheidsrechters voor het aankomende seizoen, gaf uitleg over de spelregels en is tevens op zoek naar versterking van nieuwe scheidsrechters. Spelers, ouders en enthousiastellingen zijn van harte welkom om te reageren. Heb je interesse? Neem dan contact op met Boris van Zomeren of spreek een scheidsrechter even aan.

Tot slot konden het groot aantal aanwezigen kennismaken met de nieuwe hoofdtrainer Dion Schuurmans en natuurlijk stelde hij zich even voor. Binnenkort lees je op deze website meer over Dion Schuurmans. Met deze afsluiter is het kader klaar voor een nieuw en sportief voetbalseizoen. Officiele start voor Madese Boys Jeugdteams
Zaterdag 17 augustus was de kick-off voor de Madese Boys teams voor het voetbalseizoen 2019-2020. Tevens werd de gesponsorde teamkleding uitgereikt, zodat de teams er weer klaar voor waren.

De spelers konden op deze dag met elkaar kennismaken, want voor sommige spelers was hun team nieuw. Na een korte introductie krgen de spelers onder leiding van hun trainer(s) een pittige opstart-training met tussendoor een lunch.

De organisatie bedankt alle kaderleden en teams en in het bezonder bedanken we de organisatie (TVZ, AVZ en kledingcie.) en natuurlijk FZ voor de onberispelijke staat van de velden! We wensen alle spelers, trainers, leiders en ouders veel voetbalplezier en succes toe voor het aankomend voetbalseizoen bij onze club.Bron: CC
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!