72'

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

8 oktober 2011 14:30

Een “geflatteerde” nederlaag voor de ZA3
Omdat er op het C-veld geen dug-outs staan werd, op verzoek van de trainers en leiders, de wedstrijd wegens slechte weersomstandigheden deze week verschoven nar het E-veld. Deze week drie afmeldingen zodat we met 14 spelers aan de wedstrijd konden beginnen. Omdat ook deze week de scheidsrechter te laat was startte de wedstrijd zo’n 15 minuten later. Niet onopgemerkt bleef bovendien de “outfit” van onze scheidsrechter; we waren allemaal een beetje verblind door zijn “gifgroene” kousen. Omdat onze tegenstander de koploper is in onze competitie verwachtten we een moeilijke wedstrijd; dit bleek mee te vallen en het eerste gedeelte van de wedstrijd hadden we dan ook geen enkele moeite met de boys uit Rijen. Het stond na 45 minuten (en na een aantal ongelukkige momenten) echter wel 0-4 zodat we een kopje thee in de rust wel konden gebruiken.
Na rust lukte het wel om te scoren en de 1-4 kwam al snel op het scorebord door Jordy die ook deze week niet in staat was om te keepen. Helaas scoorde de tegenstander ook in de tweede helft nog 4 keer en wij maar 1 (Bob) dus werd de einduitslag uiteindelijk2-8.
We hebben nu (op papier)  de sterkste tegenstanders in onze competitie gehad dus gaan we er nu van uit dat we onze puntjes in de volgende wedstrijden gaan pakken; volgende week reizen we af naar Roosendaal om daar om 13.00 uur te spelen tegen DVO’60 8.