Meisjes C-Junioren (najaar), MC1, 2e klasse M06

3 september 2011 12:30

Luc de Laat

Madese Boys meiden C – Viola 24-0

Nadat de meiden van Madese Boys MC1 vorige week een moeizame overwinning op WDS hadden gehaald stond zaterdag de eerste competitie wedstrijd op het programma tegen de meiden van Viola MC1. Al snel werd duidelijk dat de meiden van Madese Boys veel en veel beter waren en Nidia liet duidelijk zien dat de meiden geen medelijden toonde met de tegenstander. Ze scoorde namelijk binnen drie minuten tijd al een glaszuivere hattrick. Na deze 3-0 werd er een beetje gas terug genomen. Echter ondanks dat de meiden een beetje gas terug hadden genomen was het toch met de rust 14-0. De tweede helft begon zoals de eerste was geëindigd, en wel met doelpunten maken. Het team was een beetje door elkaar gehutseld, maar dat maakte voor de meiden niet veel uit. Ook ging Janine (onze keepster) die de gehele wedstrijd maar één bal had gekregen (een terugspeelbal) de laatste tien minuten mee naar voren om proberen nog een doelpunt te maken. Dit lukte helaas voor Janine niet meer. Natuurlijk kun je tegen een mindere tegenstander veel doelpunten maken, maar door de warmte dachten de meiden dat het na tien keer scoren in de tweede, ook wel genoeg was. De stand van deze wedstrijd na het laatste fluitsignaal was dan ook 24-0. Om precies de volgorde van de doelpuntenmakers te vermelden wordt een beetje te gek maar hier staat dan de opsomming van de doelpuntenmakers. Nidia 9 keer, Anouk en Melina 5 keer, Emma, Femke, Iris, Kaya en Kim 1 keer.