42'

Mannen beker reserve poule, 3, Groep 7 06

1 september 2011 18:30

Derde bekerwedstrijd voor Madese Boys minder succesvol

Met voldoende shirts (we hadden zelfs het uittenue van het 4e bij) en een stagiaire (“Michke”) waren we donderdagavond afgereisd naar Teteringen. Onze tegenstander bleek een erg professioneel team dat na de lange warming-up ook de kleedkamer nog eens in ging om een lange wedstrijdbespreking te houden zodat we ongeveer 5 minuten te laat aan de wedstrijd begonnen. Een onnodige overtreding in de 9e minuut was de aanleiding voor de eerste vrije trap. Jordy kon de inzet nog wel stoppen maar in de rebound werd hij keurig afgemaakt; 1-0 achter. Wat toen volgede was een “op en neer” wedstrijd waarin de partijen goed tegen elkaar op gingen. In de 42e minuur was het weer Ruudje die op kracht en snelheid langs zijn tegenstander ging en de 1-1 aantekende. We dachten al met de brilstand te gaan rusten maar in de laatste minuut kregen we nog een penalty tegen; 2-1.
De tweed helft was er een voor de statistieken met de vermelding dat onze keeper uitviel met een spierverrekking en dat het licht aan ging. De scheidsrechter (die geen steke indruk maakte) keurde nog drie doepunten goed en deelde nog een gele kaart uit. Eindstand 1-5 zodat ons bekeravontuur ten einde is. Deze keer geen cijfer voor de gehaktbal; de keuken was dicht