Mannen beker reserve poule, 3, Groep 7 06

20 augustus 2011 14:30

Madese Boys Zaterdag 3 start met nederlaag

De vakantie nog in de benen en het missen van zes spelers waren toch wel de redenen dat de seizoensstart van Madese Boys ZA3 niet echt fantastisch was.

Om wat ritme op te doen is het elftal ingeschreven voor de bekercompetitie en daarin was Veerse Boys ZA2 net een maatje te groot. Gelukkig waren twee gastspelers bereid om ons elftal te versterken zodat we toch met dertien man aan de wedstrijd konden beginnen. De eerste helft ging redelijk gelijk op en het eerste doelpunt viel dan ook een beetje onverwacht. Het tweede doelpunt viel vlak voor rust; hier zat toch wel een luchtje van buitenspel aan maar de grensrechter hield zijn vlag om laag dus werd het 0-2 op een erg ongelukkig tijdstip.

De tweede helft verliep een beetje als de eerste; ook hier vielen nog twee doelpunten voor Veerse Boys. Wel waren er nog twee grote kansen voor de boys maar de paal en lat stonden een doelpunt in de weg. Volgende week gaat het bekeravontuur voor ZA3 verder dan wacht SSC op sportpark van Wijlen in Sprang Capelle.