Schietberglaan 10
4921VJ
MADE
tel. 0162-683968

Op deze kermiszondag stond de derby Madese Boys Vr 1 tegen sv Terheijden Vr 1 op het programma. Na de bekerwinst van vorige week gingen de Vrouwen1 van Madese Boys met goede moed de eerste competitiewedstrijd in.

In de eerste minuten had Terheijden de overhand, maar bleef een doelpunt van hun kant uit. Dit zorgde ervoor dat het team meer in hun spel kwamen en dat de 1-0 viel door een doelpunt van Mila. In de laatste minuut voor rust werd het 2-0 door een mooi afstand schot van Cheryl.

Na een zware eerste helft werd het tijd voor rust. Ook in de tweede helft speelde Terheijden sterk en kregen hun even de overhand en scoorde ze 2-1. De laatste minuten hebben ze met zijn alle gestreden en heeft Naomi nog veel ballen tegengehouden.

Dit heeft ervoor gezorgd dat de Madese Boys Vr 1 winnen met 2-1. 3 punten mee de kermis op in de May.