Schietberglaan 10
4921VJ
MADE
tel. 0162-683968

Na de verloren uitwedstrijd tegen RBC is Madese Boys erop gebrand om tegen Cluzona de punten in Made te houden. De wedstrijd begon in de eerste paar minuten in een hoog tempo waarin het spel heen en weer ging. Op een paar slordigheden na verdedigde Madese Boys goed en hield het prima stand tegen Cluzona. De thuisploeg kreeg zelfs de eerste grote kans via Jens Verschuren. Een goede actie langs de zijlijn en hij schoot vanuit een moeilijke hoek waarna de bal werd tegengehouden door een verdediger en Madese Boys er wel een corner aan overhield. Vlak voor rust werden de tegenstanders uit Wouw voor het eerst écht gevaarlijk, een schot in de rechterhoek werd prima gekeerd door keeper Karsten de Graaf maar er volgde wel een corner. Uit deze corner kwam een grote kans voor Cluzona, de bal viel uit de kluts voor de voeten van de tegenstander en die schoot hard op de paal waarna de bal gelukkig voor Made er niet in ging.

We gaan rusten met een 0-0 tussenstand.

Het spelbeeld was in de tweede helft bijna identiek aan die van de eerste helft, beide teams probeerden kansen te creëren maar werden niet écht gevaarlijk. Na iets meer dan een uur spelen kwam Cluzona op voorsprong, het schot kwam vanuit de rechterkant van het strafschopgebied en werd onderweg nog aangeraakt waardoor de Madese keeper op het verkeerde been werd gezet. De wedstrijd eindigt in 0-1 en dat is niet onterecht. De thuisploeg wist namelijk weinig kansen te creëren en Cluzona ging effectief met haar kansen om. Madese Boys blijft steken op negen punten uit dertien wedstrijden.

De volgende wedstrijd is in en tegen Roosendaal op 20 maart, aftrap om 14:30 uur.