4921VJ
MADE
tel. 0162-683968

Door: Wietse den Haan

Het was lekker weer en De Schietberg stond bomvol trouwe supporters van Madese Boys. Een groepje supporters had een mooie actie voorbereid om de boys extra aan te moedigen in deze wedstrijd tussen de nummers 10 en 11 van de ranglijst. Toen de spelers het veld op kwamen werd er een prachtig spandoek in de breedte van de hele tribune uitgerold, werden er rookbommen afgestoken en er werd gezongen. Dit moest voor extra steun gaan zorgen bij de boys.

Het thuiselftal begon goed aan de wedstrijd met een aantal goede combinaties en kreeg de eerste grote kans na een goede solo van Björn de Bruijn, maar hij schiet net naast. Even later kreeg Jens Verschuren de volgende kans, vanuit een corner belandde de bal voor zijn voeten maar hij  schoot ruim over de goal van Uno Animo heen. Maar net voor rust kwam de tegenstander uit Loon op Zand op voorsprong, een speler van Uno Animo wilde de bal voorgeven maar ging in een keer in het doel.

Ruststand is 0-1.

De uitploeg had uit het doelpunt net voor de rust vertrouwen gehaald en begon goed aan de tweede helft. Maar rond de 68e minuut kwam Madese Boys op gelijke hoogte via Mike Broeders. Een voorzet vanaf de linker kant werd volledig gemist door een verdediger van Uno Animo waardoor Mike de bal zo in het doel kon schieten. Helaas voor onze boys sloeg het noodlot in de 88e minuut toe, de aanvoerder van de tegenstander zette zijn team op voorsprong door een schuiver in de verre hoek. De wedstrijd eindigt in een 2-1 voordeel voor Uno Animo.

Ondanks het teleurstellende resultaat hing er weer een erg goede sfeer op De Schietberg vandaag. De volgende wedstrijd is zondag 1 mei om 14:30 uur in Tilburg tegen FC Tilburg. Spelers en staf hopen dan weer op de aanmoedigen van de Madese supporters.