4921VJ
MADE
tel. 0162-683968

Door: Wietse den Haan

Op zondag 29 mei werd er dit seizoen voor het laatst afgetrapt op De Schietberg door Madese Boys 1. Beek Vooruit was de tegenstander in een belangrijke wedstrijd tegen degradatie. Voorafgaand aan de wedstrijd lieten de supporters hun club niet in de steek met weer een prachtige sfeeractie.

Het werd al snel duidelijk dat de tegenstander uit Prinsenbeek er vol op zou zitten vandaag, ze begonnen sterk en dicteerde het spel. In minuut 23 kwam de eerste serieuze kans, er werd vanaf de middenlijn een lange bal gespeeld richting een aanvaller die uit kon halen, maar de keeper van Madese Boys wist de inzet te keren. Twee corners later scoort Beek Vooruit de 0-1 vanuit een kopbal en is de ontlading groot bij de tegenstander in deze belangrijke wedstrijd. Nog geen vijf minuten later wordt het 0-2 door een lage voorzet die bij de tweede paal kan worden ingetikt.

Aan het begin van de tweede helft laat de thuisploeg van zich horen en begint het gevaarlijk te worden. Maar dit blijkt niet voldoende, in de 72e minuut wordt het 0-3, een goede steekpass van achteruit zorgt ervoor dat de spits uit Prinsenbeek één op één komt met de keeper en de bal gemakkelijk in de verre hoek kan schuiven. Zo'n vijf minuten voor tijd wordt het ook nog eens 0-4 en dat is uiteindelijk ook de eindstand. Een teleurstellende laatste thuiswedstrijd dus van onze boys.

Maandag 6 juni sluit Madese Boys de competitie af tegen VOAB in Goirle, aftrap om 14:30 uur.