Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Madese Boys 1 wint thuis van SC Kruisland 1

Madese Boys 1 (zon)

2 - 1

SC Kruisland 1 (zon)

Competitie

2e klasse E

Datum

15 december 2019 14:00

Accommodatie

Sportpark Krommedijk
Reeweg Oost 265
3312LK
DORDRECHT
tel. 078-6134077

Afgelopen zondag speelde Madese Boys 1 thuis tegen SC Kruisland 1. Madese Boys startte deze wedstrijd goed. Goed combinerend werd de tegenstander tegemoet getreden. Ook Kruisland stelde hier goed voetbal tegenover. Zo ontstond een aantrekkelijke wedstrijd door goed voorbereidend werk van jubilaris Björn de Bruijn (250e wedstrijden in het 1ste) kreeg Madese Boys een paar kansen.

Ruststand was 0-0.

Na de rust een gelijk opgaande wedstrijd. De pas ingevallen Hovsep Manukjan kopte één door Dennis Marijnissen genomen vrije trap, die in eerste instantie door de keeper werd gekeerd, keurig in. 5 ninuten voor tijd scoorde Kruisland de tot dan toe verdiende gelijkmaker. In blessure tijd betekende een enorme misser van de Kruislandgoalie alsnog de wat onverdiende overwinning voor onze Rood Witten. Madese Boys 1 won uiteindelijk de wedstrijd met 2-1. Madese Boys gaat nu met een keurige derde plaats op de ranglijst de winterstop in.

De volgende wedstrijd die op het programma staat is tijdens de nieuwsjaarsbijeenkomst op 4 januari. De nieuwjaarswedstrijden beginnen om 19.00 uur. Spelers en staf hopen op de steun en aanmoedigingen van onze supporters.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!