1 - 1

JEKA 1

2e klasse E

1 december 2019 14:00

De eerste helft domineerden Madese Boys de wedstrijd en kreeg veel uitgespeelde kansen. In de 42ste minuut uit een voorzet van Bjorn Bruijn maakte Richard Ramstijn via het hoofd de verdiende 1-0 en dat bleef het tot de rust.
Na de rust was het beeld van de wedstrijd niet anders. Madese boys bleef kansen krijgen, maar de keeper van Jeka was niet te passeren. Na een half uur kantelde de wedstrijd toen Jeka onverwachts de 1-1 maakte. Vanaf toen ging de wedstrijd gelijk op met kansen voor beide teams.
Vlak voor tijd had doelman Werner Verhoeven van Madese Boys nog een katachtige redding, zodoende werd de einduitslag 1-1. De teleurstelling bij de thuisploeg was groot omdat een overwinning wel op zijn plaats was geweest!