Belangrijke overwinning voor Madese Boys 1

2 - 1

DESK 1 (zon)

2e klasse E

10 november 2019 14:00

Afgelopen zondag speelde Madese Boys 1 thuis tegen Desk 1. Al in het begin kwam Madese Boys 1 op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Co en van der Pluijm. Hierna een wedstrijd waarin beide teams niet tot grote daden kwamen. Desk kreeg een kansje om tot scoren te komen. De rust kwam met een 1-0 voorsprong.

Na de rust opnieuw een matige wedstrijd. Veel foute passes bij beide teams. Een prima actie  van Bjorn de Bruijn stelde Frank in staat om de 2-0 te scoren. Via een prima vrije trap kwam Desk nog terug tot 2-1. Hierna werd er niet meer gescoord en behaalde onze Rood Witten een belangrijke overwinning.

Aankomend weekend speelt Madese Boys 1 niet. De eerstvolgende wedstrijd is op 24 november waar Madese Boys uit tegen Sarto speelt. Noteer alvast de datum in je agenda!