16'
36'

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

5 mei 2012 14:30

De laatste wedstrijd van het seizoen werd tegen Oosterhout 3 gespeeld; de heenwedstrijd tegen deze tegenstander werd op overtuigende wijze gewonnen door Oosterhout dus de verwachtingen waren niet erg hoog. Toen we op het veld stonden bleken de Oosterhouters maar met 10 spelers richting Made gekomen te zijn; onderschatting??. Het begin van de wedstrijd was helemaal voor ons; en het was Ruud die al snel de bal in het netje legde. Met een veldoverwicht voor ons was het Fons die met een prachtig schot de stand op 2-0 bracht. Enig minuten later was het Ruud die met een snelle rush de stand op 3-0 wist te brengen. Er werd zelfs al 10-10!!! vanaf de kant geschreeuwd.
Oosterhout gaf zich echter niet gewonnen en kwam terug tot 3-1 via een heel mooi doelpunt.  Gelukkig was het Ruud die de 4-1 liet aantekenen en zo ons weer wat lucht gaf. Inmiddels was Oosterhout met 11 spelers en werd er veel beter gespeeld in de tweede helft. Al snel volgden de 4-2 en 4-3 en de begeleiders bekeken de laatste 20 minuten met “samengeknepen billen”.
Het zag er goed uit en lang hielden we stand. In de 91e minuut maakt Oosterhout dan toch nog gelijk en werd het 4-4. Een mooie spannende laatste wedstrijd voor de Zaterdag 3. Na de wedstrijd werd nog afscheid genomen van Jochem (onze keeper)  die werd bedankt voor zijn bewezen diensten.
Spelers en begeleiders van zaterdag 3 willen Madese Boys bedanken voor de organisatie van weer een mooi seizoen en alle supporters voor hun “support”. Op naar het volgende !!!!!