Madese Boys MO15-1

Meisjes C-Junioren (voorjaar), MC1, 1e klasse M08

21 april 2012 11:15

MC1 Kampioen
Om 10 uur verzamelden we op de parkeerplaats bij Madese Boys om vervolgens de kampioenswedstrijd te gaan voetballen in Waalwijk waar we hartelijk ontvangen werden door de leider die ons kwam vertellen dat we op het hoofdveld mochten voetballen. Dus een echte kraker zou het moeten gaan worden. De meiden van Madese Boys hadden de thuis wedstrijd met groot verschil gewonnen (7-0) en dachten net als vorige week ‘dat doen we wel ff’ . Maar als je kampioenskandidaat bent, wil iedereen ineens van je winnen en daar waren de meiden van Baardwijk dan ook heel goed mee bezig. We kregen wat kansjes over en weer en dat is eigenlijk gelijk het verslag van de eerste helft. Na een dondersspeech in de rust begonnen ze de tweede helft weer zeer matig. Het meeste balbezit was wel voor de Madese meiden maar een beetje geluk ontbrak ook nog deze middag. De keeper van Baardwijk redde trouwens vele goede ballen en ze hield het doel ook schoon. De supporters van de Madese girls waren zeker meer gespannen dan de meiden op het veld die volgens mij niet door hadden dat ze met een gelijkspel kampioen zouden worden. De scheidsrechter gaf aan dat het nog 1 minuut spelen was en dat gaf de meiden wat spirit. Ze scoorden nog bijna 0-1. Dat had een mooie uitslag geweest maar de wedstrijd eindigde in 0-0 en dat was zeker van de kant van Baardwijk zeker verdiend. Zo zie je dat we nog veel moeten leren meiden en goed met de spanning om moeten kunnen gaan. Maar al bij al hebben we een zeer goed en leuk seizoen gehad met veel treffers en veel leuke momenten met zijn allen. De leiders en trainers en ook de ouders zijn trots op jullie dat jullie wederom kampioen geworden zijn. Voor sommigen is het al voor de 8e keer.