... (e.d.)
36'

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

14 april 2012 14:30

Na twee weken het maximaal aantal punten te hebben gepakt (6 uit 2) stond vandaag de wedstrijd tegen Bavel 4 op het programma. De trainersstaf was weer compleet en alleen onze keeper had zich afgemeld. Gelukkig was Robin beried zijn plaats in het doel in te nemen. Het begin was voor Zaterdag 3 en al snel lag de eerste bal in het netje… door goed doorzetten van Ruud schoot een verdediger van Bavel de bal achter zijn eigen doelman. Helaas duurde de voorsprong niet lang en door een schitterende goal van Bavel stond het weer gelijk. Dit lieten we natuurlijk niet op ons zitten en halverwege de eerste helft was het Teun die met een droge knal de stand op 2-1 bracht; een primeur; Teun zijn eerste doelpunt in zijn hele voetbal- carrière. Dit werd door zijn medespelers dan ook extra gevierd!!!! Val voor de pauze was het de watervlugge Ruud die voor de 3-1 ruststand zorgde. In de tweede helft zakten we toch wat terug (of was het weer de conditie??), kreeg Teun toch nog een publiekswissel als “man of the match” en o ja, Bavel kwam toch nog terug naar3-3. Al met al een mooi resultaat; loon naar werken. Volgende week een weekendje vrij en daarna richting Etten Leur naar Untias 30 een van onze concurrenten in de onderste regionen.