Onbekend (schot)

Meisjes C-Junioren (voorjaar), MC1, 1e klasse M08

14 april 2012 12:30

MC1 – TSV Gudok MC1
Na de gewonnen wedstrijd van vorige week - 4-1 tegen Zwaluwe VFC- stond vandaag de wedstrijd tegen de nummer laatst uit de competitie op het programma: thuis om 12.30 op veld D. Als we deze wedstrijd zouden winnen en de directe concurrent Zwaluwe gelijk zou spelen of verliezen konden wij wederom kampioen worden in de eerste klasse. De meiden van GUDOK waren echter zeker van plan om geen cadeautjes weg te geven in Made. Ze begonnen ook sterk en kregen zowaar ook nog wat kansjes. Met een gehavend team wisten de meiden van de MC1 toch op voorsprong te komen door een goede goal van Femke Fens. 1-0 en dat was op dat moment ook verdiend. We bouwden voor rust de voorsprong nog uit door 2-0 te scoren; weer door Femke die snoeihard inschoot. Door wat wisselingen in de ploeg kwamen we niet echt meer zo tot voetballen toe. In de rust werden de meiden nog eens even goed aangesproken door de leiding en er werd gezegd dat ze zeker zouden moesten winnen omdat concurrent Zwaluw ook gewonnen had. Dus werd er het een en ander omgeschakeld in het team wat direct resulteerde in een aanval over links waar onze speedy Femke er als een haas van door kon gaan en 3-0 wist te scoren. De wedstrijd was gelopen. De tegenstander hadden we op de knieën en de wedstrijd -die zeker niet goed was- werd uiteindelijk gewonnen door een mooi doelpunt van Manon Rowaan die de 4-0 binnentikte. Dit was een goede leer voor volgende week. Denk niet te gauw we winnen dit potje wel eventjes van de nummer laatst. Volgende week de altijd lastige wedstrijd uit bij Baardwijk die beslissend is voor de zoveelste titel van dit wel zeer LEUK en GOED spelend meiden team MC1.