Madese Boys 3

13'

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

10 maart 2012 15:00

Deze week maar liefst vier afmeldingen zodat we afgelopen zaterdag met een “gehavend” team richting Rijen (de nummer drie uit onze competitie) moeste af reizen. De thuiswedstrijd was kansloos met 2-8 verloren dus voor het ergste werd gevreesd….. Alle spelers begonnen gemotiveerd aan de wedstrijd die lang gelijk op bleek te gaan. Een mooie combinatie in onze voorhoede zorgde er zelfs voor dat we op voorsprong kwamen door Ruudje.  Helaas moest Jochem, onze keeper, in de 23e minuut toch ook een bal uit het netje vissen. Een vrije trap vlak voor verdween ook simpel langs een zorgvuldig weg gezette muur in het doel zodat we met -een 2-1 achterstand aan de thee gingen. De tweede helft ging de wedstrijd gelijk op en misten we, na een groeve “aanslag” op Ruud,  nog een levensgrote kans op een gelijkspel wat in onze ogen verdiend was geweest. Gelukkig speelden we nog een mooie derde helft zodat we tevreden weer naar huis konden. Het balletje gehakt (deze keer door drie “keurmeesters” getest kwam niet verder dan een 5,2. Volgende week de uitwedstrijd tegen The Gunners in Breda ; de huidige nummer een van onze competitie.