Onbekend (schot)

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

3 maart 2012 14:30

Ad van Beers

Het was weer een tijdje geleden dat we de vriendschappelijke wedstrijd tegen HZ’75 (1) gelijk hadden gespeeld en de meeste spelers stonden weer te trappelen om het (B) veld te betreden.
Deze week de wedstrijd tegen Olympia ’60 uit Dongen.  Omdat we toch wel wat afzeggingen hadden was versterking gehaald uit het 5en niemand minder dan (voor ons) “good old” Peter den Exter was bereid gevonden voor een gastoptreden in ons team.

Madese Boys startte als een duveltje uit een doosje en na ongeveer twee minuten stond het dankzij doelpunten van Bob en Jordy al 2-0. Dat de wedstrijd daarna van onze kant wat minder werd lag zeker niet aan hem en omdat, naarmate  de eerste helft vorderde, de concentratie bij een aantal spelers minder werd gingen we de rust in met 3-2. De derde treffer was een subliem stiftje van gastspeler Peter den Exter.

De tegenstander kwam fris uit de kleedkamer en nam het heft in handen wat resulteerde in een veldoverwicht. Dit overwicht werd omgezet in drie doelpunten zodat we halverwege de tweede helft ineens tegen een 5-3 achterstand aan keken.  Nog een keer werden de mouwen opgestroopt en namen we de wedstrijd weer over. Een onverwacht schot van de ingedutte Jordy leek Madese Boys weer wakker te krijgen en er werd een waar slotoffensief ingezet dat helaas niet meer leidde tot de gelijkmaker.

Ondanks de nederlaag werd toch nog een leuke derde helft gespeeld in het clubhuis en voor de verlenging verplaatste de gehele ploeg zich naar de Nieuwstraat waar de nederlaag tot in de vroeg uurtjes geanalyseerd werd. (Mooifisje Jeroen!!!)
Volgende week gaan we naar Rijen aanvang wedstrijd tegen het tweede elftal aldaar: 15.00 uur.