Madese Boys 3

Bart Bossers (schot)

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

17 maart 2012 14:30

Deze week de wedstrijd tegen de koploper. Het leek wel of een aantal spelers een beetje “bang” was voor deze wedstrijd want er waren maar liefst 5 afmeldingen zodat we met amper genoeg spelers richting Breda gingen. Ook onze “eerste drie” keepers hadden afgemeld zodat onze problemen al in het doel begonnen. Gelukkig was Fons beried onder de lat plaats te nemen en ons doel zo goed mogelijk te verdedigen. Dat the Gunners het rustig aan zouden doen was deze zaterdag geen optie; ze begonnen met hun sterkste opstelling wat na een kwartier al resulteerde in een 3-0 achterstand.
Tot overmaat van ramp kreeg Luc een trap zodat hij niet meer als veldspeler verder kon en in het doel plaats nam. De eerste helft eindigde in 6-0. In de rust spraken we af dat we hoe dan ook niet met “de 0” naar huis zouden gaan. In eerste instantie leek het hier wel op en de tegenstander liep uit tot 8-0.  In de 63e minuut belandde een bal van Bart nog op de lat maar in de 73e minuut was het Joop die met een rush langs de rechterkant een gave voorzet op Bart gaf deze twijfelde geen moment en trapte de bal binnen 1-8 !!!! Groot feest op het veld en aan de kant. Dat The Gunners na dit doelpint nog uit liepen tot 10-1 mocht en kon de pret niet drukken.. Volgende week de thuiswedstrijd tegen DVO, wellicht de laatste overwinning dit seizoen.