57'

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

12 november 2011 14:30

Ook deze week weer een puntje voor ZA3
De tegenstander van deze week stond in de ranglijst onder ons en we hadden het “thuisvoordeel”dus gingen we uit van een gemakkelijke wedstrijd. De opkomst van de tegenstander zorgde voor heel wat “opschudding” en dat is letterlijk bedoeld; het beloofde een (ook weer letterlijk)  zware wedstrijd te worden. De helft van de tegenstanders zat (ruim) boven de 100 kilo.
Weer was het Ruudje die ons in de 22e minuut op 1-0 zette en zijn seizoenstotaal daarmee op 14 bracht (hij is dan ook momenteel de topscoorder bij de Boys). Helaas had het keepershirt van Jordy niet de uitstraling die hij verwachtte en hij liet een, op zicht, makkelijke bal onder zich heen glippen zodat we wee op zoek moesten naar de voorsprong. In de eerste heft werd niet meer gescoord en tijdens de rust werden een aantal verse krachten ingebracht door onze coach die deze week toch wel voor een opvallende aanvallende tactiek had gekozen (3-4-3); hij had hier dan ook bijna de hele nacht van wakker geleden. De tweede helft startten we goed maar of het nu aan het shirt of aan het hoofd van Luc lag weten we nog steeds niet maar een uittrap van onze Kenneth (Vermeer) belandde op het achterhoofd van Luc en de bal rolde zo het doel in; we stonden op achterstand!!!
Gelukkig was het Bart die met een kopbal de stand weer gelijk trok zodat we aan een eindoffensief konden beginnen om de drie punten alsnog in Made te houden. We scoorden nog wel maar helaas had de goed leidende scheidsrechter een helave seconde van te vorenvoor  een overtreding gefloten zodat het voordeel (en het doelpunt) teniet werd gedaan; jammer.
Volgende week spelen we in Oosterhout tegen Oosterhout 3 onze volgende wedstrijd aanvang 14.30 uur.