57'

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

5 november 2011 15:00

ZA 3 al weer twee weken ongeslagen
Ondanks de vijf afmeldingen wist onze coach afgelopen zaterdag in Bavel toch weer een representatief elftal in het veld te brengen. Arie A. en Ruben R. vonden het een eer om een keer voor ons elftal uit te komen. De wedstrijd begon een kwartiertje te laat zodat we echt “warm” aan de wedstrijd konden beginnen. (het “warm lopen” gebeurde deze keer dan ook op het mooie terras van Bavel). In de 2e minuut was het Ruud die de 1-0 mocht aantekenen. Van deze voorsprong konden we niet lang genieten want onze “vijfde” keeper Fons kon enkele minuten de 1-1 uit het netje vissen.
Gelukkig was Ruben niet voor niets mee gegaan en hij zorgde dan ook in de 12e minuut voor de nieuwe voorsprong; 1-2. Helaas werd het voor de rust nog 2-2 zodat we voor aanvang van de tweede helft nog even wat omzettingen in het team moesten doen.  Weer was het Ruud die ons in de 57e minuut aan de leiding bracht en met een prachtig afstandsschot van Bart kwamen op een verschil van twee. Ruud deed nog een extra duit in het zakje door de 2-5 te scoren. Om de tegenstander niet te veel te vernederen lieten we nog een doelpuntje toe zodat de eindstand 3-5 werd. De drie puntjes gingen dus mee naar Made. Het gehaktballetje (in stukjes en uit het vet) verdiende deze week een 5.3 !! Volgende week thuis tegen Unitas ’30 6  aanvang 14.30 uur. We gaan dan voor de volgende drie punten