72'

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

29 oktober 2011 14:30

Zaterdag 3 pakt weer een puntje
Gezien de stand kregen we deze week te maken met een “moeilijke” tegenstander; TVC uit Breda was deze week met hun zaterdag 5 team naar Made gekomen om de punten op te halen.

Het team van TVC bestaat uit “oud” eerste elftal spelers. Dat we oud ook letterlijk moesten nemen bleek wel uit het aantal “grijze” en kale kopjes op het veld. De oudste spelers waren 62 en 60 jaar oud.  Maar een goede mix tussen oud en jong maakte TVC wel een erg lastige tegenstander. Na 12 minuten was het echter Pieter die door de TVC -verdediging sneed en knap de 1-0 binnen schoot.  Helaas moest Jordy even later “vissen” omdat hij bij een actie uitgleed en de bal zo achter hem in het doel verdween; 1-1. Gelukkig herpakte het team zich en was er veel inzet wat resulteerde in de 2-1 van Ruud na een prachtige assist van Pieter. Met deze stand gingen we rusten en werden wat wissels toegepast. Na enkele minuten in de tweede helft werd het weer 2-2. Het team toonde in de periode daarop toch weer flexibiliteit en weer was het Ruud die na een fraaie rush de 3-2 aantekende.  Met nog 20 minuten op de klok werd het weer een spannende wedstrijd die goed geleid werd door de scheidsrechter Toine van Beers. Helaas moesten we nog toestaan dat TVC een doelpunt maakte maar met een gelijkspel konden we leven. In de derde helft werd samen met de tegenstander de wedstrijd nog even “geanalyseerd” en keken we weer uit naar de volgende wedstrijd:  Bavel 4 dat volgende week in Bavel tegen ons de strijd om degradatie aan zal gaan.

Het Madese boys balletje verdiende deze week een 6,8.