Accomodatie - Madese Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Accomodatie

Voetbal Vereniging Madese Boys is gevestigd op onderstaande locatie:

Sportpark De Schietberg
Schietberglaan 10
4921 VJ MADE
0162-68 39 68 (alléén tijdens openingstijden clubhuis)

20230826_150753.jpg


 

Rookvrij
Het sportpark is rookvrij. Op 2 locaties zijn er zones ingericht waar gerookt mag worden.

20210908_191453.jpg

Sfeeracties

De KNVB wil vuurwerk binnen het voetbal terugdringen. Niet omdat vuurwerk niet mooi is, maar omdat het afsteken van vuurwerk op dichtbevolkte plekken levensgevaarlijk is. Zo kan knalvuurwerk (blijvende) gehoorschade opleveren, kunnen fakkels een temperatuur van 1700 graden halen en zware brandwonden tot gevolg hebben en is het inademen van de giftige rook van rookpotten niet bepaald goed voor de gezondheid.  

Vuurwerk rond het voetbalveld kan heel vervelende gevolgen hebben. Niet alleen voor het slachtoffer en/of de schade aan het complex, maar de vereniging kan ook aansprakelijk gesteld worden voor deze (letsel)schade. Vuurwerk vormt een serieus risico. 

Het is niet toegestaan om voor, tijdens en na de wedstrijd vuurwerk, fakkels en/of rookpotten af te steken. De vereniging stelt alles in het werk om te voorkomen dat er vuurwerk wordt afgestoken voor, tijdens en na de wedstrijd. De thuisspelende vereniging maakt daarvoor voorafgaand aan de wedstrijd aan de supporters (bezoekers) duidelijk kenbaar dat het verboden is om vuurwerk af te steken. Als er toch sprake is van het afsteken van vuurwerk, dan wordt hiervan aangifte gedaan bij de aanklager. Zowel de thuisspelende als de bezoekende vereniging kan in staat van beschuldiging worden gesteld. De door de vereniging aangestelde scheidsrechtersbegeleider stelt het arbitrale trio op de hoogte van de door de vereniging genomen maatregelen ter voorkoming van het afsteken van vuurwerk. De scheidsrechter mag geen toestemming verlenen voor het afsteken van vuurwerk.

Afwijkingen van voorgaande zijn alleen mogelijk, wanneer schriftelijke ontheffing is verleend door de gemeentelijke of provinciale overheid. De vereniging is verantwoordelijk voor het aanvragen van een ontheffing en maakt hiervan van tevoren schriftelijk melding bij de KNVB.
Zie handboek competitiezaken amateurvoetbal art. 1.2.12

Vuurwerk mag niet, maar een hoop andere sfeeracties mogen wél.
Er is van alles mogelijk, van eenvoudige acties tot duurdere (commerciële) opties en/of shows. Je kunt hierbij denken aan verschillende veilige alternatieven in plaats van vuurwerk:

  • muziek eventueel aangevuld met een lichtshow bij avondwedstrijd
  • opblaasfiguren of buizen (sky-dancers)
  • Confettikanonnen (met grote slierten, i.v.m. opruimen)
  • grote vlaggen en/of vlaggetjes voor iedereen
  • trommelsBereikbaarheid Sportpark de Schietberg

Vanaf A59 Made binnenrijden. Bij rotonde linksaf (3/4)de Crullaan inslaan. Helemaal aan het einde in de scherpe bocht naar rechts linksaf slaan. 200 meter aan de linkerzijde ligt sportpark de Schietberg.


Gedurende de Madese Kermis (laatste weekend van september) is het parkeerterrein slechts beperkt beschikbaar. Er kan dan worden geparkeerd bij het zwembad naast de Madese Boys. Parkeren in de Vinkenlaan is verboden.


Routebeschrijving in Made naar Schietberg


Veldindeling Madese Boys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!