Home - Madese Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Home4de FIFA 23 game toernooi wederom een succes

27 januari 19:00  Op vrijdagavond 27 januari werd - na twee jaar - weer het FIFA gametoernooi in het clubhuis van Madese Boys georganiseerd. meer »

384x gelezen

Madese Boys zoekt een sportmasseur/sportverzorger (V/M) voor de zondagselectie.

6 januari 18:30  Vanaf seizoen 2023-2024. De selectie van Madese Boys bestaat uit 2 elftallen. Madese Boys 1 speelt in de 3e klasse en het 2e speelt in de 1e klasse. De verzorger gaat deel uitmaken van het begeleidingsteam van de selectie. De groep bestaat uit enthousiaste spelers en staf die het maximale uit elkaar willen halen.meer »

137x gelezen

Problemen met warm-watervoorziening in de kleedlokalen.

28 januari 19:45  Bij velen van jullie is het ondertussen al opgevallen dat we de laatste maanden problemen hebben met de warm-watervoorziening in de kleedlokalen. meer »

103x gelezen

Knutselmiddagen van CS De Mayenèrs bij Madese Boys

18 januari 8:45  C.S. de Mayenèrs organiseert op 1 en 8 februari de Carnaval knutselmiddagen 2023 voor alle Mayse kinderen uit groep 3 t/m 7 in het clubhuis van Madese Boysmeer »

182x gelezen

Openingswoord voor 2023

8 januari 10:00  Zaterdag 7 januari 2023 werd de traditionele openingswedstrijd gespeeld tussen Madese Boys en Oud Madese Boys en daarna werd de nieuwjaarsreceptie gehouden in ons clubhuis. LA Sound zorgde voor de muzikale omlijsting. Beide evenementen waren druk bezocht. Voorzitter Anton Vissers opende de receptie en zijn toespraak, met een terugblik op het afgelopen jaar, vooruitblik op het nieuwe jaar en de aandachtspunten en uitdagingen voor onze vereniging in 2023, volgt hieronder: meer »

330x gelezen

Buurtgezinnen in Drimmelen

22 december 0:00  "Alleen kan je niets, je moet het samen doen" (Johan Cruijff) Samen voetballen is het leukste wat er is! Dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Buurtgezinnen zoekt steungezinnen. meer »

195x gelezen

Energietoeslag in verband met gestegen energiekosten.

16 oktober 21:00  De algemene ledenvergadering is op 10-10-2022 akkoord gegaan met een energietoeslag, bovenop de verenigings- en bondscontributie.meer »

985x gelezen

Voorkom spierblessures tijdens de winterperiode

1 oktober 9:15  Vanaf de herfstvakantie tot 1 maart is bij het verplicht om tijdens trainingen een lange broek te dragen. Houd je spieren warm tijdens trainingen!meer »

1684x gelezen

Vacature: Bestuurslid PR + Communicatie (M/V)

28 september 22:00  v.v. Madese Boys is op zoek naar een nieuwe enthousiaste kandidaat die het bestuur komt versterken.meer »

637x gelezen

Noodzakelijk maatregelen in verband met forse stijging van de energiekosten.

24 september 8:00  Het bestuur van Madese Boys heeft de gevolgen van de alsmaar stijgende energiekosten voor onze vereniging in kaart gebracht. Wil de vereniging een verantwoord financieel beleid voeren, dan moeten we maatregelen nemen.meer »

1235x gelezen

Nieuw leven in de commissie Sportiviteit en Respect

3 september 15:30  Na het vertrek van Jolanda Meeus en Jerom Walters was het even wat stiller in de commissie Sportiviteit & Respect (S&R). Carla Flipsen bleef als enig lid over, maar daar kwam begin 2022 verandering in. Onze oud-secretaris Winy Broeders besloot toe te treden tot de commissie S&R, mede omdat hij vanuit zijn vorige rol het belang van sportiviteit en respect inzag. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee. meer »

383x gelezen

Samen op weg naar rookvrij

29 juli 18:00  Op 1 september 2021, heeft Madese Boys de stap gezet naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken. meer »

358x gelezen

Wij zoeken enthousiaste medewerkers voor het clubhuis

6 juni 10:00  Om een clubhuis te kunnen runnen zijn er veel werkzaamheden die verricht moeten worden. Taken die je niet allemaal bij één man of vrouw kunt neerleggen. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Interesse? Neem met ons contact op!meer »

978x gelezen

Ben jij op zoek naar een leuke bezigheid? Ga naar onze vacaturepagina

8 april 13:45  Bij Madese Boys staan een aantal vacatures open. Ook zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Interesse? Bekijk op onze vacature/vrijwilligerspagina wat wij te bieden hebben >meer »


Steun KIKA met jouw plastic fles!

2 april 18:15  Vanaf het seizoen 2021-22 is Madese Boys gestart met de inzameling van plastic flesjes. In het clubhuis en bij de kleedlokalen kun jij jouw PET flesje deponeren in de speciale bak. Inzameling van deze PET flesjes is goed voor het milieu, maar ook goed voor Stichting Kika. meer »

526x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!