Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Update Coronamaatregelen

4 november 2021 23:00


Beste (ouders van) leden, bezoekende verenigingen en toeschouwers,


basisregels-12nov.jpeg

Update: 14-11-2021

Per 12 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Voor de buitensport geldt dat voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras een coronatoegangsbewijs (CTB) vereist is. Ook is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs nodig voor de kleedkameraccommodatie. Houd 1,5 meter afstand op die plekken waar geen coronatoegangsbewijs verplicht is.

Nieuw is dat toeschouwers helaas NIET meer welkom zijn.  Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

Ons clubhuis is alleen geopend voor spelers en functionarissen die op betreffende dag in actie zijn geweest voor Madese Boys.
Toegang in clubhuis enkel met vaste zitplaatsen.


Vanaf 25 september was er in het clubhuis een afgescheiden gedeelte, het afhaalpunt, waar geen coronatoegangsbewijs nodig was. Buiten wordt het steeds kouder dus de schuifdeuren zullen gesloten blijven. Daarom is het besluit genomen om het afhaalpunt te laten vervallen.

 

Iedereen (vanaf 13 jaar en ouder) die ons clubhuis bezoekt, ook om enkel iets af te halen, dient vanaf 6 november ongevraagd een geldig coronatoegangsbewijs te tonen bij de controle aan de ingang. Tevens zal de toegangsdeur in de bestuurskamer gesloten blijven zodat iedereen via de hoofdingang het clubhuis binnenkomt.
Vanaf 13 jaar geldt de mondkapjesplicht. Gasten moeten een mondkapje dragen bij binnenkomst, als ze door de sportkantine lopen om bijvoorbeeld naar het toilet gaan of als ze gaan bestellen/afrekenen. Als de gast zit mag het mondkapje af. Zittend aan een tafel houd je ook 1,5 meter afstand van elkaar.

 

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor personen die geen herstel- of vaccinatiebewijs hebben. Een coronatoegangsbewijs is alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

 

Madese Boys is en blijft een gastvrije vereniging.

Wij respecteren ieders mening en standpunten. Als vereniging zullen wij echter de maatregelen die door de overheid zijn opgesteld ter bestrijding van het coronavirus dienen te volgen. Wij bedanken jullie bij voorbaat voor jullie medewerking. Tevens vragen wij aan iedereen om geduld te hebben bij drukte en respect te hebben voor de vrijwilligers die controleren.

 

Om onze accommodatie inclusief clubhuis voor onze leden geopend te kunnen houden hebben we extra vrijwilligers nodig voor toezicht bij de controle op het CTB.

MELD JE HIERVOOR AAN BIJ HET BESTUUR.
madeseboys@madeseboys.nl

 

Het bestrijden van het corona-virus valt of staat met het volgen van de richtlijnen c.q. het nemen van de eigen verantwoordelijkheid.

 

Verder gelden er nog steeds een aantal basis voorwaarden:
  • Heb je klachten? Blijf thuis.
  • 1,5 meter is een veilige afstand. Probeer zo goed mogelijk deze afstand te bewaren.
  • Schud geen handen
  • Was vaak en goed je handen
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Volg instructies van functionarissen / vrijwilligers te allen tijde op.


Spreek elkaar hier ook op aan, wij rekenen op jullie,
ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE CORONA ONDER CONTROLE!

 

Corona Overleg Team / Bestuur Madese Boys
Made, 14 november 2021

 

Voorzitter Anton Vissers         06-22 85 09 44
secretaris Jan van Fessem       06-21 80 05 69

Bron: COT / Het bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!